Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

Eerstvolgende uitvoering

Het Lenteconcert van KMM Poldergalm Dudzele op zaterdag 4 april wordt geannuleerd. Alle repetities vooraf zijn afgelast en hierdoor kunnen we ons uiteraard niet perfect voorbereiden. Onze excuses hiervoor.
De mensen die reeds toegangskaarten aangekocht hebben worden vergoed. Je neemt hiervoor best contact op met de persoon die je de kaart verkocht heeft of die zal u ook wel contacteren.
We kijken uit voor een alternatief later dit jaar en houden u zeker en vast op de hoogte. Uitstel is geen afstel!
De mensen die via de rekening gesponsord hebben worden deze week nog gecontacteerd. Dank voor jullie begrip,
Bestuur en Muzikanten Poldergalm

Muziekinitiatie

VACATURE

KMM Poldergalm Dudzele zoekt nog enkele bestuursleden Hebt u belangstelling? Neem contact op met één van de bestuursleden of stuur een mail naar secretariaatpoldergalm@gmail.com .

POLDERGALM

Poldergalm Dudzele vzw